När företaget behöver nya affärskontakter för att utvecklas!

Våra partners

Citat från våra partners

Så här säger våra partners om vår verksamhet efter att ha medverkat på våra möten och mingel.

Affärsminglet ger oss en möjlighet till att kontinuerligt utöka vårt nätverk. Varje tillfälle vi är med ger alltid nya värdefulla kontakter. Detta är viktigt för oss då vi nu försöker etablera oss på nya marknader. Det unika med Affärsminglet är att alla som är med är tillmötesgående och vill hjälpa. Den attityden är väldigt värdefull för oss och alla medlemmar i Affärsminglet.

– Johan Falkland

Vi har varit medlem sedan starten i början av 2018 och har deltagit både i de allmänna och de branschspecifika arrangemangen. Som affärsjurister måste vi vara effektiva och fokuserade. För advokatbyrån är ett av målen förtroende och långsiktighet. Därför passar Affärsminglets upplägg oss bra. De effektiva mötena ger oss möjligheterna till nya dedikerade och värdefulla kontakter som ger mervärde inte bara för advokatbyrån utan även för våra klienter.

– Stefan Christensson och Ann-Christine Christensson

Jag har samarbetat med Affärsminglet sen 2019. Jag älskar att nätverka, också offline! Genom nätverket får vi träffa och lära känna sköna människor och företag som vill göra affärer. Från offline till online, det ena utesluter inte det andra.

– Ellen Øiesvold

Vårt medlemskap i Affärsminglet har redan genererat flera nya kunder.

– David Jansson och Kristofer Lindholm

Genom samarbetet med Affärsminglet kommer vi i kontakt med affärsmän och affärskvinnor som är intresserade av att göra affärer. Alla deltar av den anledningen och vi letar tillsammans efter affärsöppningar för att vi vill hjälpa varandra.

– Malin, Erik och Morgan

Certico har varit med i Affärsminglet sedan vintern 2018/2019 och medverkat på flera möten & mingel på flertalet orter och i flertalet sammanhang. Detta har lett till ett brett nätverk med både nya kunder och värdefulla kontakter. För oss på Certico så innebär samarbetet med Affärsminglet att vi med en långsiktig systematik och kontinuitet fortsätter att bredda vårt nätverk med värdefulla kontakter från olika branscher.

– Elisabeth Eriksson

Cnvert har varit med på Affärsminglet sedan hösten 2018 på speedmingel i både Göteborg och Stockholm och dessutom på Åland. Detta har lett till många nya kontakter och några affärer. Vi tycker om formatet på speedmingel där man väldigt effektivt får ett flertal möten. Tiden på 15 minuter är precis så långt att det går att se om det finns någon ömsesidig nytta, så att beslut om ytterligare samtal är vettigt eller inte.

– Henrik Rudberg

Affärsminglet är en självklar samarbetspartner för World Trade Center Göteborg som är en mötesplats för framgångsrika företag. Alla våra lyckade mingelevents tillsammans med Affärsminglet genererar i värdefulla kontakter och framtida affärsmöjligheter.

– Eva Hyllstam

Vi har varit medlemmar i Affärsminglet sedan augusti 2018 och har deltagit i både halv- och flerdagars arrangemang. Alla möten är otroligt effektiva och det ger oss som deltar en mycket bra möjlighet till inte bara nya värdefulla kontakter utan även direkt snabba affärer. Vi är otroligt nöjda med vårt medlemskap och kommer att fortsätta samarbetet med Affärsminglet många år framöver.

– Lena Johansson

Affärsminglet skapar möten, vilket leder till relationer som leder till affärer och tillväxt, busenkelt att förstå och det är därför vi på ITmaskinen gillar idén skarpt.

– Ita Grossman

Vi är mycket glada över att vara samarbetspartner med Affärsminglet som vid varje tillfälle genererar värdefulla kontakter och framgångsrika affärer.

– Tomas André

På välorganiserade affärsmingel har vi träffat flera härliga människor och företagare som givit begynnande samarbeten.

– Jonas Venström

Web IT Solutions

Vi erbjuder våra kunder en relevant, säker och kostnadseffektiv IT-miljö. Vi vill bli er egen IT-avdelning och rådgivare. Förutom driftansvar för er IT-utrustning och nätverk erbjuder vi virtuella servrar och molntjänster.

Läs mer på deras hemsida

Christensson & Roth advokater

Vår inriktning är i huvudsak affärsjuridik med fokus på bland annat bolagsrätt, tvistlösning, obeståndsrätt, arbetsrätt och fastighetsrätt. Byråns jurister företräder såväl företag som privatpersoner.

Läs mer på deras hemsida

SkanPers Media AB

Digitala marknads- och mötesplatser oberoende av nationella och geografiska gränser, branscher och sektorer.

Läs mer på deras hemsida

WebbEss

Sveriges smidigaste webbyrå – De tar hand om din webb så du slipper.

Läs mer på deras hemsida

S2 Communications AB

S2 erbjuder en smart molntjänst för att driva försäljning och kundservice.

Läs mer på deras hemsida

Certico

Certico levererar vårdförmedling och medicinsk rådgivning till deras kunder som är försäkringsbolag och privata företag.

Läs mer på deras hemsida

Cnvert

Cnvert erbjuder två huvudprodukter för att få nya, och för att få behålla fler kunder: Leadsmaskinen erbjuder ett automatiserat sätt att få fler leads.

Läs mer på deras hemsida

World Trade Center Göteborg

WTC Göteborg erbjuder bl.a. kontor, konferenslösningar och bokföringstjänster för företag som vill verka i en dynamisk och nätverkande miljö.

Läs mer på deras hemsida

BTR accounting and payroll services AB

BTR erbjuder trygga och moderna outsourcing-lösningar inom redovisning, lön och HR.

Läs mer på deras hemsida

ITmaskinen

ITmaskinen erbjuder IT-lösningar där dina idéer och krav får styra. Inga årliga licenskostnader...

Läs mer på deras hemsida

City Office

Mitt i centrala Stockholm, vid Stockholm Centralstation finner ni kontorshotellet City Office.

Läs mer på deras hemsida

Just Value

Just Value levererar digital marknadsföring i världsklass.

Läs mer på deras hemsida

Nyfiken på vad det innebär?

Anmäl dig nu för att pröva!

Bli medlem