Nordiskt affärsnätverk för nya affärskontakter!- Datamingel i influensatider, eller Speedmingel i verkliga livet då det känns ok!

Om oss

Kort om vår bakgrund

Sommaren 2013 flyttade Anders Nilsson från Göteborg till släktgården Roslagen. Som nyinflyttad på orten, såg han behovet av nya personliga affärskontakter för att skapa nya affärsmöjligheter. Via den lokala Rotaryklubben kom han i kontakt med bl a den lokala företagaren Tommy Kårlin, som sedan en tid hade funderat på att skapa en stor nätverksträff på någon av de Ålandsfärjor som går mellan Norrtälje och Åland.

Anders och Tommy enades om att starta med ett namn och ett nytt koncept – Roslagsminglet, som hade sin premiär den 10 april 2014. Inför premiären skrev Norrtelje Tidning om Affärsnätverket. Visionen var att skapa bättre förutsättningar för tillväxt, genom att arrangera olika former av möten & mingel. Efter en kort tid växte verksamheten och inkluderade även Åland, vilket ledde till ett namnbyte – ROSLAND och Roslandsminglet.

Våren 2018 fick verksamheten ett större kommersiellt fokus, efter att verksamheten under flera år stöttas av engagerade personer. Flera medlemmar och intressenter hade då uttalat ett större behov av konkret affärsnytta kring affärsnätverket. Samtidigt öppnades en möjlighet att växa geografiskt med fler regioner i Norden. Därmed togs beslutet att växla upp och skapa en ny plattform för tillväxt. Affärsminglet i Norden AB, blev därmed bolagets namn och geografiska marknad.

Tidningsomslag

Välkommen med på resan mot Nordens mest attraktiva nätverk för nya affärskontakter.

Nyfiken på vad det innebär?

Anmäl dig nu för att pröva!

Bli medlem