Händer som håller ihop i en cirkel

Medlemskap

Välkommen till Affärsminglet

..och dina nya affärskontakter

Vi hjälper företag med nya affärskontakter på ett säkert och kostnadseffektivt sätt genom att:

  1. Ordna möten och resor med fokus på nya affärskontakter.
  2. Tillhandahålla vårt mobila mötesrum, där medlemmar exponeras och utbyter kontaktuppgifter på ett säkert sätt.
  3. Föreslå kontakt mellan medlemmar som kan antagas ha möjlighet att samarbeta.

Våra medlemmar önskar hjälp med försäljnings eller inköpskontakter, men även förslag på samarbetsmöjligheter mellan olika företag. På detta sätt är ett medlemskap i Affärsminglet ett effektivt och trevligt sätt att göra ny business.

Våra möten & resor har olika former

  • Speedmingel där det är ett fåtal utvalda företag (maximalt 12 st) och branscher som träffas och sitter ner i effektiva korta one-2-one möten under en hel förmiddag.
  • Datamingel arrangeras mellan orter och i sammanhang där det är svårt att träffas i verkliga livet.
  • Nätverksresor ordnas till olika intressanta orter och regioner där gruppresans deltagare får träffa utvalda företag och entreprenörer under trevliga och affärsmässiga former för att knyta långsiktiga band.

Du är exklusiv och utvald

Affärsminglet ser till att du som medlem träffar nya affärskontakter. Till skillnad mot en lokal klubb där du regelbundet träffar samma personer, är det nya möten på nya platser med nya människor som dominerar hos oss. Ett medlemskap hos Affärsminglet passar bäst företag som önskar hjälp med nya affärskontakter på ett förtroendefullt vis. På flera av våra möten är du dessutom branschexklusiv.

Du får lokala affärskontakter på flera orter och regioner

Ett medlemskap i Affärsminglet ger dig möjlighet att ta del av andra orters affärskontakter. Vi tror nämligen att du vet bäst själv om flera affärskontakter på din egen ort, men att du gärna tar hjälp för att få kontakt med andra orters lokala nätverk. Samtidigt som du tycker det kan vara spännande att vara värd för besökande entreprenörer och företagare från andra orter.

Företagsmedlemskap i Affärsminglet!

Som företagsmedlem får ditt företag följande:

  • 20% medlemsrabatt på våra möten och resor
  • Marknadsföring med egen box i vårt mobila klubbrum Card4Action
  • Förtur gentemot icke medlemmar att boka en branschexklusiv plats
  • Tips och förslag på nya affärskontakter bland övriga medlemmar och intressenter

Kostnad 6.900:- ex moms per år. Är du intresserad av ett medlemskap och vill pröva på vid något tillfälle, så är det bara att klicka på länken nedan. Vi återkommer då med hur du lättast får pröva på vid något tillfälle. Här får du chansen till nya affärskontakter!

Självklart vill jag få nya affärskontakter!

Fullständigt namn

E-post

Telefonnummer

Befattning

Företag

Bransch

Meddelande

AffärsMinglet hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och EUs dataskyddsdirektiv GDPR. Här beskriver vi hur vi använder personuppgifter i AffärsMinglets digitala kanaler.