Nordiskt affärsnätverk för nya affärskontakter!- Datamingel i influensatider, eller Speedmingel i verkliga livet då det känns ok!

Bli medlem

Välkommen till Affärsminglet

...och dina nya affärskontakter!

Vi hjälper våra medlemmar med nya affärskontakter på ett säkert och kostnadseffektivt sätt genom att:

 1. Ordna möten i verkliga livet eller via dator mellan företag som kan finna synergier och nya affärsmöjligheter.
 2. Se affärsnyttan och föreslå exklusiva möten mellan olika medlemmar.

Våra medlemmar önskar hjälp med försäljnings eller inköpskontakter, men även förslag på samarbetsmöjligheter mellan olika företag. På detta sätt är ett medlemskap i Affärsminglet ett effektivt och trevligt sätt att göra ny business som vår medlem här uttrycker i filmen. 

Våra möten & mingel har olika format för olika syften.

 • Företagsmingel med flera personer som lyssnar till föredrag och presentationer, samtidigt som det ges utrymme för stående/sittande speedmingel
 • Speedmingel där det är ett fåtal utvalda företag (oftast 12 st) och branscher som träffas och sitter ner i effektiva korta one-2-one möten under en hel förmiddag
 • Kunskapsmingel ordnas inom en gemensam bransch eller befattningshavare, som utbyter erfarenheter och kunskap för gemensam nytta med varandra.
 • Utbytesmingel ordnas med resor till olika orter, där en grupp gemensamt besöker och nätverkar med en annan ort. Sport & Speedmingel. Är samma format som vårat Speedmingel men sker i samarbete med någon elitklubb eller idrottsförbud etc

Du är exklusiv och utvald

Affärsminglet ser alltid till att du som medlem träffar nya affärskontakter. Vi är ingen lokal klubb där du regelbundet träffar samma personer, hos oss är det nya möten på nya platser med nya människor som dominerar. Ett medlemskap hos Affärsminglet passar bäst företag som önskar hjälp med nya affärskontakter på ett förtroendefullt vis. På flera av våra möten & mingel är du dessutom branschexklusiv.

Du får lokala affärskontakter på andra orter och regioner

Med ett medlemskap i Affärsminglet får du möjlighet att ta del av andra orters affärskontakter. Vi tror nämligen att du vet bäst själv om de kontakter du redan har på din egen ort, om det inte är så att du verkar i en storstad med 1000 tals företag.

Som medlem får du följande:

 • 50% lägre pris på att medverka på Affärsminglets egna möten & mingel, vilket idag är ca 40 st per år
 • Förtur gentemot icke medlemmar att boka branschexklusiv plats
 • Tips och förslag på nya affärsmöjligheter bland övriga medlemmar och intressenter
 • Profileras med citat och länk till er hemsida
 • Möjlighet att göra 2 egna event med vårt digitala system för evenemang och digitala visitkort

Ett företagsmedlemskap berättigar en eller flera personer från samma företag att medverka vid olika tillfällen. Kostnaden för ett företagsmedlemskap varierar från 1.500 SEK exkl. moms/månad per företag (500 SEK/person exkl. moms/månad) och uppåt beroende på antalet anställda antal kontor och totalt personer från företaget som skall kunna nyttja våra möten & mingel. 

 

Utöver medlemskapet betalar företaget en reducerad deltagaravgift på våra möten & mingel. Priset för att medverka står på bokningssidan som finns i Appen Card4Action, där vi bokar och administrerar alla våra möten & mingel.

Är du intresserad av ett företagsmedlemskap och vill pröva på ett möte & mingel vid något tillfälle, så är det bara att klicka på länken nedan. Vi återkommer då för en förutsättningslös diskussion av vad ett medlemskap innebär, och hur du lättast får pröva på vid något tillfälle. Hoppas du ser din chans till nya affärskontakter!

Självklart vill jag få nya affärskontakter!

Fullständigt namn

E-post

Telefonnummer

Befattning

Företag

Bransch

Övrigt

AffärsMinglet hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och EUs dataskyddsdirektiv GDPR. Här beskriver vi hur vi använder personuppgifter i AffärsMinglets digitala kanaler.

Läs mer

Nyfiken på vad det innebär?

Anmäl dig nu för att pröva!

Bli medlem