Nordiskt affärsnätverk för nya affärskontakter!- Datamingel i influensatider, eller Speedmingel i verkliga livet då det känns ok!

Möten & Mingel

Det finns flera sätt att mötas o mingla

Datamingel

Vi möts digitalt och virusfritt via plattformen TEAMS. Där alla deltagare för chansen att presentera sitt företag med efterföljande frågor o tips från övriga deltagare samt moderator och backoffice administratörer. Datamingel sker på olika språk, men kan ha deltagare från hela norden i samma möte. Detta är vårt senaste koncept som är specialdesignat för influensatider eller andra fördelar som det kan ha att träffas digitalt och effektivt utan kravet på resor eller plats. Läs mer »

2 timmar

Medlemmar: 990 kr.

Pröva på: 1.950 kr ex moms

Speedmingel 

Intensivt och förmiddag. Du får lyssna och din hisspitch i one2one-möten á max 15 min. Har utvecklats tillsammans med våra medlemmar, som vill skapa nya affärskontakter på ett effektivt och stimulerande sätt.

4 timmar, alltid 08-12.

Medlemmar: 1 200 kr

Pröva på: 2 400 kr

Företagsmingel 

Vi träffas hos ett värdföretag och får en djupare insyn i verksamheten, vilket alltid ger nya insikter. Och så minglar vi, vilket ger dig möjlighet att skapa nya affärskontakter.

Ca 3 timmar, oftast eftermiddag.

Medlemmar: Gratis.

Pröva på: 800 kr

Få är lika affärsmässiga som Affärsminglet. Oberoende av inriktning.

Kunskapsmingel

För beslutsfattare i en specifik bransch, vilket skapar kunskapsutbyte, nya värdefulla kontakter och affärsmöjligheter. Samtliga åtta-tio deltagare möts i intensiva one2one-möten.

4 timmar, oftast förmiddag.

Medlemmar: 1 200 kr

Pröva på: 2 400 kr

Utbytesmingel 

Ett mer omfattande utbyte två-tre regioner emellan med resa, måltider, företagsbesök, Speedmingel och tid för informella möten. Tydlig styrning för maximal effekt.

24-48 timmar, inklusive resor.

Endast medlemmar: Allt inkluderat.

Sport- & Speedmingel

Ett effektivare sätt att utveckla relationer mellan klubbar, sponsorer och Affärsminglets medlemmar för att förbättra interaktionen och initiera nya affärer mellan sponsorerna.

Alltid i samband med match eller turnering.

Enligt överenskommelse.

Nyfiken på vad det innebär?

Anmäl dig nu för att pröva!

Bli medlem