GER DIG ALLTID NYA
AFFÄRSKONTAKTER

Välkommen till Affärsminglet och dina nya affärskontakter!

Vi hjälper våra medlemmar med nya affärskontakter på ett kostnadseffektivt sätt genom att;

1) Ordna nätverksmingel som syftar till att föra samman olika företag med varandra.

2) Se affärsnyttan och föreslå exklusiva möten mellan olika medlemmar.

Våra medlemmar önskar hjälp med försäljnings eller inköpskontakter, men även förslag på samarbetsmöjligheter mellan olika företag. På detta sätt är ett medlemskap i Affärsminglet ett effektivt och trevligt sätt att göra ny business som vår medlem här uttrycker i filmen. 

Våra möten & mingel har olika format för olika syften.

  • Företagsmingel med flera personer som lyssnar till föredrag och presentationer, samtidigt som det ges utrymme för stående/sittande speedmingel
  • Speedmingel där det är ett fåtal utvalda företag (oftast 12 st) och branscher som träffas och sitter ner i effektiva korta one-2-one möten under en hel förmiddag
  • Kunskapsmingel ordnas inom en gemensam bransch eller befattningshavare, som utbyter erfarenheter och kunskap för gemensam nytta med varandra.
  • Utbytesmingel ordnas med resor till olika orter, där en grupp gemensamt besöker och nätverkar med en annan ort. Sport & Speedmingel. Är samma format som vårat Speedmingel men sker i samarbete med någon elitklubb eller idrottsförbud etc

Du är exklusiv och utvald

Affärsminglet ser alltid till att du som medlem träffar nya affärskontakter. Vi är ingen lokal klubb där du regelbundet träffar samma personer, hos oss är det nya möten på nya platser med nya människor som dominerar. Ett medlemskap hos Affärsminglet passar bäst företag som önskar hjälp med nya affärskontakter på ett förtroendefullt vis. På flera av våra möten & mingel är du dessutom branschexklusiv.

Du ger dig lokala affärskontakter på andra orter och regioner

Med ett medlemskap i Affärsmingelt får du möjlighet att ta del av andra orters affärskontakter,. Vi tror nämligen att du vet bäst själv om de kontakter du redan har på din egen ort, om det inte är så att du verkar i en storstad med 1000 tals företag.

Som medlem får du följande;

50% lägre pris på att medverka på Affärsminglets egna möten & mingel, vilket idag är ca 40 st per år
Förtur gentemot icke medlemmar att boka branschexklusiv plats
Tips och förslag på nya affärsmöjligheter bland övriga medlemmar och intressenter
Profileras med citat och länk till er hemsida
Möjlighet att göra 2 egna event med vårt digitala system för evenemang och digitala visitkort

Medlemskostnaden varierar från 15.000:- ex moms per år och uppåt beroende på antalet anställda antal kontor och totalt personer från företaget som skall nyttja alla möten & mingel. I medlemskapen ingår några fribiljetter för att medverka, därefter betalar man medlemspris.

Är du intresserad av att bli medlem så klicka på länken nedan så återkommer vi för en förutsättningslös disksussion av vad ett medlemskap skulle kunna innebära för er.