Nordiskt affärsnätverk för nya affärskontakter!

- Speedmingel i verkliga livet, eller Datamingel då det känns bäst!

Skaffa nya affärskontakter bland beslutsmässiga ledare, entreprenörer och specialister

Vi är inte till för vem som helst, vi riktar oss till företag och personer som vi tror är relevanta och intressanta för övriga medlemmar o företag. Beslutsmässiga entreprenörer med ambition att snabbt identifiera gemensamma affärsintressen, som vill möta dig flera gånger för att konkretisera nya affärsmöjligheter.

Affärsminglet är affärsnätverket för dig som vill komma i kontakt med nya samarbetspartners, leverantörer, specialister och kunder för att växa och utvecklas i fler nordiska regioner.

Vi välkomnar dig som är nyfiken med kompetens inom ditt specialistområde, och under lång tid visat ditt kunnande. Hur skall vi veta om vi passar för varandra? Pröva oss, och låt oss samtidigt lära känna dig och dina ambitioner. Välkommen att pröva på inom kort!

Effektiva möten

Våra ordinarie Speedmingel har maximalt 12 deltagare. Deltagande är merparten fysiskt på plats, men kan kompletteras eller digital närvaro (för dom som fått förhinder eller är långväga). Tips o förslag på nya kunder o affärsmöjligheter att kontakta ges till deltagarna i samband med möten.

Kommande möten

Är du intresserad och vill medverka framöver? Se schemat för närmsta perioden.

Affarsminglet Logotyp